Op zoek naar importeur worden?

 
importeur worden
Op zoek naar agent of importeur? VNHI. Facebook. Linkedin. Twitter.
Door middel van onze communicatiemiddelen brengen wij buitenlandse fabrikanten en Nederlandse agenten/ importeurs samen. U kunt de volgende VNHI-communicatiemiddelen inzetten om te zoeken naar een agent of importeur.: via een advertentie in ons VNHI BusinessBlad verschijnt 4x per jaar en wordt via e-mail toegestuurd aan al onze leden. via een advertentie op onze website. via een exclusieve mailing naar onze leden. Advertentiekosten ex BTW. 1/4 pagina in het VNHI Bulletin. Advertentie op VNHI-site www.vnhi.nl voor twee maanden. Beide mogelijkheden VNHI Bulletin VNHI site voor 2 maanden. 1/2 pagina in het VNHI Bulletin én gratis op www.vnhi.nl.: 1/1 pagina in het VNHI Bulletin én gratis op www.vnhi.nl.: Direct Mail: exclusieve e-mailing verstuurd aan alle VNHI-leden.: De advertentietekst en het beeldmateriaal kunt u aanleveren via onderstaande button. U ontvangt een bewijsexemplaar van het VNHI Bulletin waarin uw advertentie is verschenen. U ontvangt na uw aanvraag een factuur voor de te leveren diensten. Wij verzoeken u deze per omgaande te voldoen. Alleen na ontvangst van de betaling zal de advertentie geplaatst worden.
5. Hoe kan ik importeur worden? STIMEX Nederland B.V. 5. Hoe kan ik importeur worden? STIMEX Nederland B.V.
STIMEX Nederland B.V. Hoe kan ik importeur worden? Hoe kan ik importeur worden? Voor verschillende landen zijn wij nog op zoek naar importeurs. De mogelijkheden hiervoor zullen persoonlijk worden besproken. Aanvragen om distributeur te worden kunt u sturen naar info@stimex.com.
Importeur Wikipedia.
Als dit het buitenland is, moet ook de rechtspersoon die het product hier distribueert, ook vermeld worden. Bijvoorbeeld: een Nederlands bedrijf dat whisky uit Schotland importeert om dit in Nederland te verkopen. Verkoopt dit bedrijf de whisky echter ook in België, dan wordt het op zijn beurt exporteur naar België, waar een andere agent als importeur optreedt.
PELenergie.nl Importeur Okofen ketels.
PEL Energie importeert OkoFen pelletketel in Nederland, wij importeren de OkoFen ketels omdat wij een visie hebben. Wij zijn van mening dat de klant alleen geholpen is met de hoogste betrouwbaarheid, rendement en duurzaamheid van een warmte installatie en kiezen daarom voor OkoFen.
Importeur of handelsagent Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link.
Of treedt u op als zelfstandig tussenpersoon die voor een buitenlandse opdrachtgever klanten zoekt en bemiddelt. In het eerste geval bent u importeur, in het tweede geval handelsagent. Als importeur koopt u zelf goederen in bij een buitenlandse leverancier. Verkoopt u deze goederen vervolgens door dan bent u behalve importeur ook wederverkoper of distributeur.
De 8 gouden regels van importeren Ikgastarten.
Of wil je als tussenpersoon voor een buitenlandse opdrachtgever fungeren en naar Nederlandse klanten op zoek gaan? Als importeur koop je zelf goederen in bij een buitenlandse leverancier en houd je de regie meer in eigen hand, terwijl een handelsagent communicatief vaardig moet zijn en voornamelijk bemiddelt tussen fabrikant en klant.
Informatie voor Importeurs.
Dit zal binnen het contract tussen de producent en de importeur vastgelegd moeten worden. De CE-certificering van producten die binnen. april 9, 2014 Read more. Wat zijn de voor en de nadelen om het product als importeur te certificeren? Voordelen: De in de Gemeenschap gevestigde importeur die een product uit een derde land in de Gemeenschap in de handel.
Vraag om importeur te mogen worden.
Kom jij ook naar ons volgende evenement? Vraag om importeur te mogen worden. Bedrijfsstrategie, ondernemingsplannen en bedrijfsprocessen. Ondernemingsplan en businessplanning. Vraag om importeur te mogen worden. Onderwerp: Vraag om importeur te mogen worden. 839 keer gelezen. Vraag om importeur te mogen worden.

Contacteer ons