Resultaten voor Zwart Wijnhandel

 
Zwart Wijnhandel
De Zwart dranken delicatessen in Wilnis. Een winkel vol lekkers!
Sinds 1 juli 2012 zetten wij de voormalige Slijterij en Wijnhandel van mijn vader Martien en oom Hans de Zwart voort onder de naam De Zwart Dranken en Delicatessen. Dit laatste omdat in het winkelpand door ons een aparte delicatessenzaak is ondergebracht.
Wijnhuis Oktober Een begrip in Breda en omstreken.
Dé wijnhandel van Breda en omgeving. Wijnhuis Oktober is al vanaf 1974 actief en is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel in de regio Breda. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan wijnen van over de hele wereld.
Werken bij Zwart Wijnhandel De? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
Werkgever / plaats vacature. Werken bij Zwart Wijnhandel De. Werken bij Zwart Wijnhandel De. Terug naar vorige pagina. 0 beoordelingen met een gemiddelde van 8.0 Zwart Wijnhandel De plaats een beoordeling weergaves. Werving selectie / uitzendbureau Branche. Plan een route.
Home.
Geen zin in bier, neem dus gerust een glas wijn, proost! Op de hoogte blijven over Chateautjes, producten diensten? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Chateautjes is geopend van woensdag t/m vrijdag van 1100: 1800: en zaterdag van 1000: 1700. Dinsdag op afspraak. Onverwachts een borrel? Bel ons dan ook gerust buiten openingstijden. Zwart Janstraat 136a.
Wijnhuis Oranje Specialist in wijnen en gedistilleerd.
Wijn Hollandse kost. In landen waar wijn al eeuwen de gewoonste zaak van de wereld is, wordt dagelijks de wijn uit de streek gedronken. Traditioneel was dat altijd dezelfde wijn en die paste dan ook nog bij eigenlijk alles wat op tafel kwam.
Brand in gevel bij Wijnhandel de Zwart in Wilnis Peters Hotnews.nl.
Bron: www.petershotnews.nl Wilnis Maandagavond omstreeks 2250: uur zag de eigenaar van Wijnhandel de Zwart opeens zijn voorgevel in brand staan. De man belde direct de brandweer die zeer snel ter plaatse was. Aan de voorzijde van de wijnhandel is er vermoedelijk kortsluiting ontstaan in de gevel waardoor het linker gedeelte vlam vatte.
Vacatures bij De Zwart V.O.F. in Wilnis.
Sinds 1 juli 2012 zetten wij de voormalige Slijterij en Wijnhandel van mijn vader Martien en oom Hans de Zwart voort onder de naam De Zwart Dranken en Delicatessen. Dit laatste omdat in het winkelpand door ons een aparte delicatessenzaak is ondergebracht.
Wijnkoop gids 2014: de 300 beste wijnen onder de 10 euro met 30 cava's' en Frank van der Auwera Google Boeken.
books.google.co.uk Opnieuw selecteert Frank Van der Auwera en zijn ervaren proefpanel de 300 beste wijnen en 30 cavas en andere bubbels voor een aanvaardbare prijs uit het grote nieuwe aanbod. Witte, rosé en rode wijnen uit de klassieke landen maar ook uit de nieuwste wijngebieden krijgen een plaats.

Contacteer ons