Op zoek naar reserva wijn?

 
reserva wijn
Welkom op de Site van VINAM.
Deze fraaie rode Chileen is zeker houdbaar tot na 2017. CABERNET SAUVIGNON 2011 Reserva Colchagua Valley. robijn-rode, verfijnde wijn, met een diepe volle smaak, stevig. prijs per fles 75 cl btw inbegrepen: 845., Viña Ochagavia is één van de beste Chileense huizen, waarmee we intussen 20 jaar samenwerken.
Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa Wijnvoordeel.
Intense en volle smaak met indrukken van zwarte bessen, kersen en eikenhout. Voor deze speciale Reserva werden naast de gebruikelijke Tempranillo druiven, ook de Mazuelo druiven gebruikt. Hierdoor heeft de wijn naast veel kracht en stevigheid ook nog voldoende fruitigheid.
Sagasta Rioja Reserva DOC Topwijnen uit Spanje Wijnvoordeel.nl.
Sagasta Rioja Reserva DOC. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. 2014 Spanje, Rioja. Sagasta Rioja Reserva DOC. Schrijf de eerste review over dit product. Sagasta Rioja Reserva is een prachtige houtgerijpte rode wijn.
Finca Sobreno Reserva DO Toro WIJN ONLINE KOPEN.
Toro de la Finca Sobreño is een Spaanse wijn van hoge kwaliteit. Finca Sobreño Reserva in de appellatie Toro is een erkende wijn die 93/100 scoorde in de Parker gids. We willen wijnen aanbieden die zowel kenmerken van Spanje vertonen als die aan het criterium van een grote wijn voldoen. We vonden dit in beide wijnen van Finca Sobreño: Reserva enerzijds en Crianza anderzijds.
Wat is het verschil tussen Reserva en Gran Reserva? de Wijnbeurs.
Gran Reserva is een is een Spaanse term voor wijnen die een minimale houtlagering van twee jaar en vervolgens nog een drie jaar in fles. Deze wijnen mogen pas in het zesde jaar na de oogst verkocht worden. Witte wijn en rosé met de benaming Gran Reserva is vrij zeldzaam.
Réserve Wikipedia.
Wanneer de wijn twee jaar in het vat en drie jaar in de fles heeft mogen rijpen mag de aanduiding gran" reserva" worden gebruikt. De wijnmaker wordt geacht alleen de betere oogsten voor de reserva en gran reserva te gebruiken, maar daarvoor zijn geen dwingende regels opgelegd.
Bonus.
Riserva, reserva, réserve? / Abels Wijnblog AbelsWijnen.nl.
Wijn met eigen etiket. Bewaar mijn gegevens voor een volgende keer. Riserva, reserva, réserve? Riserva, reserva, réserve? Dit bericht werd geplaatst op 10 oktober 2017 door Floor. Het staat vaak op een fles: riserva, reserva of réserve, maar wat houdt dat precies in?

Contacteer ons