Zoeken naar medoc wijn

 
medoc wijn
Medoc wijn Frankrijk Wijnvoordeel.
Château Bois-Cardon Medoc AOP. Deze prachtige dieprode wijn met zijn overweldigende smaak is er zeker een voor in de boeken. Al bij de eerste slok waren we verkocht, dit is een Médoc-wijn zoals die uitsluitend wordt gemaakt in de topjaren.
Médoc Wikipedia.
De wijnstokken met hoofdzakelijk Cabernet Sauvignon, aangevuld met Cabernet Franc, Petit verdot en Merlot, staan op terrassen van kiezel, grind, kalksteen, klei, mergel en zand, wat voor een goede afwatering zorgt. Door traditionele wijze van vinificatie ontstaan klassieke wijnen, geschikt voor enige tot tientallen jaren opleg.
Bordeaux: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
De Sauternes is een krachtige, elegante en geparfumeerde zoete witte wijn, met zacht rijp fruit van perziken, pruimen en abrikozen en wordt op een bijzondere manier gemaakt. De druiven die in deze wijn worden verwerkt zijn de sémillon, sauvignon blanc en muscadelle.
Medoc wijn Lekkere wijn uit Medoc online kopen! AbelsWijnen.nl.
Chateau la Roque de By 2015. Kanjer uit 2015: hij bokst royaal boven zijn gewicht! Château La Tour de By Cru Bourgeois Médoc 2014. Een klasse Bordeaux, zeer karakteristiek. Een heerlijke rode wijn. L'Heritage' de Chasse Spleen Haut Medoc 2008.
Medoc Chateau Les Bernedes in Houten kist 75CL Gall Gall.
Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Medoc Chateau Les Bernedes in Houten kist 75CL. De beste rode wijnen en wijn aanbiedingen koop je bij Gall Gall. Kies uit meer dan 800 verschillende rode wijnen.
Haut-Médoc 5me Grand Cru Classé Wijnkoperij Okhuysen.
Een assemblage van cabernet-sauvignon 50% aangevuld met merlot, cabernet franc en petit verdot. De wijn rijpte twaalf maanden op eikenhouten vaten. De Médoc is een grote landtong ten noorden van Bordeaux, gelegen tussen de rivier de Gironde en de Atlantische Oceaan.
Médoc wijn uit Bordeaux de Wijnbeurs.
Binnen de Bordeaux staan de rode wijnen uit Médoc het allerbeste aangeschreven, hier komen de duurste wijnen ter wereld vandaan. Maar, gelukkig ook rode wijnen die kwalitatief goed zijn én betaalbaar. Grote namen zijn Mouton-Rotschild en Margaux, klassieke rode wijnen die gemaakt worden van Cabernet Sauvignon.
Haut-Médoc AlleSoortenWijn.nl.
Waarom zit er sulfiet in wijn? Is rode wijn gezond? Wijngaarden en producenten. Castillo de Correa wijnen. Domaine de la Jasse wijnen. La Coupole wijnen. La Pauline wijnen. De Haut-Médoc is een regio ten zuiden van de Medoc. Binnen dit gebied zijn 5 Grands Crus Classés gesitueerd.

Contacteer ons