Meer resultaten voor medoc wijn

 
medoc wijn
Wijn uit de Médoc.
In Saint-Julian wordt een groot deel van de wijn gemaakt door geclassificeerde Grand Cru's, maar het gebied ontbeert een Premier Grand Cru en staat daardoor toch in de schaduw staat van Pauillac. De wijnen uit Saint-Julien zijn elegant en uitgebalanceerd.
Wijngebied: Médoc en Haut-Médoc Passie voor Horeca.
Les Ormes de Pez. Aan de slag met wijn. Alles over wijn in één compleet overzicht? Koop dan het SVH boek Aan de slag met wijn! wijnkaart wijn rothschild bordeaux cabernet sauvignon frankrijk aan de slag met wijn wijnkennis wijnlanden vinologie.
Médoc gebied van de rijke en complexe wijnen Grape33.
Wijn spijs combinaties. Médoc het wijngebied. De grootste appellation van de Médoc ligt paradoxaal genoeg op het smalste gedeelte van het schiereiland. In het noorden van het schiereiland Medoc, ligt het uitgestrekte gebied van de Médoc AOC, dat bezaait is met de Gallo-Romeinse wijngaarden, die het bewijs zijn van een rijk economische verleden. Medoc De wijnen.
Bordeaux: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
Uit het gebied rondom de gemeente Sauternes komen de beroemdste liquoreuze witte wijnen van Frankrijk. De Sauternes is een krachtige, elegante en geparfumeerde zoete witte wijn, met zacht rijp fruit van perziken, pruimen en abrikozen en wordt op een bijzondere manier gemaakt.
Chateau La Lagune 3ème Cru Classe Haut Medoc Bordeaux Fattoria.nl.
ABRUZZEN CAMPANIË-BASILICATA PUGLIA-CALABRIA SICILIË SARDINIË FRANKRIJK-BORDEAUX FRANKRIJK-BOURGOGNE. DUITSE WIJN FRANSE WIJN OOSTENRIJKSE WIJN. SPAANSE WIJN ZUID-AFRIKAANSE WIJN NIEUW ZEELANDSE WIJN. GEORGISCHE WIJN HONGAARSE WIJN. Proeverijen, Online seminars. Chateau La Lagune 3ème Cru Classe Haut Medoc Bordeaux. Chateau La Lagune 3ème Cru Classe Haut Medoc Bordeaux.
Haut-Médoc AlleSoortenWijn.nl.
Is rode wijn gezond? Waarom zit er sulfiet in wijn? Return to Content. De Haut-Médoc is een regio ten zuiden van de Medoc. Binnen dit gebied zijn 5 Grands Crus Classés gesitueerd. Onder deze AOC vallen de kleiner appelations: Pauillac, Margaux, Saint Julien, Saint Estèphe.
Médoc Wikipedia.
De wijnstokken met hoofdzakelijk Cabernet Sauvignon, aangevuld met Cabernet Franc, Petit verdot en Merlot, staan op terrassen van kiezel, grind, kalksteen, klei, mergel en zand, wat voor een goede afwatering zorgt. Door traditionele wijze van vinificatie ontstaan klassieke wijnen, geschikt voor enige tot tientallen jaren opleg.
De lekkerste wijn uit Mdoc online kopen Wijnvoordeel.nl.
Chteau Bois-Cardon Medoc AOP 2015. Top 10 Rood. In het hart van Mdoc vonden we deze prachtige rode wijn van Chteau Bois-Cardon, gemaakt door Guy Bailly en Stphane Courreges, gerenommeerde wijnmakers met een lange traditie in het maken van wijn.

Contacteer ons