Op zoek naar elzas wijnen?

 
elzas wijnen
Elzas wijnstreek Wikipedia.
De wijnen van de Elzas zijn veelal monocépagewijnen. Ze worden van één druivenras gemaakt en worden niet, zoals elders in Frankrijk, benoemd naar de naam van de regio of het dorp waarin de productie plaatsvindt, maar naar de naam van het gebruikte druivenras.
Wijnassortiment Elzas Kwast Wijnkopers.
Het noordelijke deel van de Elzas heet Bas-Rhin en het zuidelijke deel Haut-Rhin, waarbij Rhin refereert aan de rivier de Rijn, die aan de oostkant de grens met Duitsland vormt. Van oudsher levert Haut-Rhin wijnen van hogere kwaliteit dan Bas-Rhin.
Alsace Wijnkennis.
Niets kan op tegen deze bij uitstek gastronomische wijn wanneer deze gedronken wordt bij schaal en schelpdieren, wit vlees en natuurlijk zuurkool, de specialiteit uit de Elzas die ook vaak in de noorderlijker landen vaak op het menu staat. Muscat d'Alsace' Deze druif wordt verwerkt tot een onnavolgbaar fruitige wijn die zich door zijn droge karakter onderscheidt van de zoete muskaatwijnen uit het Middellandse-Zeegebied. Bij het drinken van deze wijnen heeft men een heerlijk gevoel in verse druiven te bijten.
Geweldige Elzassers: het kan dus wél deel 3, slot Perswijn.
Dat men niet meer zonder problemen hoge opbrengsten kan nastreven en dunne wijnen met restzoet kan blijven verkopen, wijnen die het imago van de Elzas geen goed doen. Terwijl het wél kan, goede karaktervolle wijnen maken in de Elzas, ook op eenvoudig niveau.
Kwaliteitswijnen uit Elzas online kopen Colaris.nl.
Populairste en best verkochte wijnen. Wijnen uit de Elzas. Kwaliteitswijnen uit Elzas online kopen Colaris.nl. Elzas ligt in Noordoost-Frankrijk. Smalle straatjes en sprookjesachtige dorpen en wijngaarden aan de voet van de Vogezen. Veel verschillende druivenrassen en bodemsoorten zorgen voor een grote verscheidenheid aan wijnen.
Alsace.
Wijnen uit de Elzas Zuiver, puur en natuurlijk. Bekijk de wijnen. Wijnen uit de Elzas Aromatisch en verfijnd. Bekijk de wijnen. De Elzas Voor ieder wat wils. Pinot Blanc dAlsace lest de dorst. Lekker als aperitief, bij salades, gegrilde vis en quiches.
Elzas Alsace: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
Het gebied was ooit Duits, maar is sinds 1648 overwegend in Franse handen geweest. De overwegen witte wijnen uit de Elzas hebben heerlijke karakteristieke, fruitige aromas. Lees alles over de Franse wijnstreek Elzas en haar beroemde wijnen! De Elzas in het kort.
Wijnen uit de Elzas Domaine Alsace.
Kwaliteitswijnen uit de Elzas. Wij zijn gespecialiseerd in de import en verkoop van kwaliteitswijnen uit de Elzas. De wijnimport is ontstaan uit passie voor wijn en voor de Elzas. Alle wijnen zijn afkomstig van eigen import direct bij de wijnboer.

Contacteer ons