Resultaten voor elzas wijn

 
elzas wijn
Elzas wijnstreek Wikipedia.
Wijn van de Elzas in traditionele flessen. De Elzas Alsace is de meest oostelijke wijnstreek in Frankrijk, gelegen tussen de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten, noordelijk begrensd door Straatsburg, zuidelijk door Mulhouse. Hogerop bevinden zich nog twee kleinere deelgebieden.
Wijn uit de Elzas.
Bekijk alle meningen van onze klanten. Wijn uit Elzas. Als je door de fraaie renaissance dorpjes van de Elzas rijdt met hun romantische boerenhoven, dan waan je je dikwijls in Duitsland. Niet zo gek, want jarenlang was dit gebied Duits.
Alsace.
Gewurztraminer is de ideale wijn bij de pittige Aziatische keuken. Een Gewurztraminer dAlsace is te herkennen aan de aromas van rijper fruit en een lichte zwoelheid. Deze wijnen zijn echte krachtpatsers en combineren het beste met gerechten met pit. Denk aan een Thaise curry, maar ook maar ook een krachtige maaltijdsalade met blauwe kaas. Een klassieke combinatie in de Elzas is een Gewurztraminer met munsterkaas, vaak geserveerd met wat kummel erbij.
Geweldige Elzassers: het kan dus wél deel 3, slot Perswijn.
Dat men niet meer zonder problemen hoge opbrengsten kan nastreven en dunne wijnen met restzoet kan blijven verkopen, wijnen die het imago van de Elzas geen goed doen. Terwijl het wél kan, goede karaktervolle wijnen maken in de Elzas, ook op eenvoudig niveau. Tags: elzas muscat pinot gris proeverij riesling riesling wijn wijnbouw zwitserse wijn.
Wijnen uit de Elzas Domaine Alsace.
Kwaliteitswijnen uit de Elzas. Wij zijn gespecialiseerd in de import en verkoop van kwaliteitswijnen uit de Elzas. De wijnimport is ontstaan uit passie voor wijn en voor de Elzas. Alle wijnen zijn afkomstig van eigen import direct bij de wijnboer.
Unieke wijnen uit de Elzas.
Het microklimaat, ontstaan door de bescherming van de Vogezen en het ontbreken van zee-invloeden, zorgt ervoor dat de druiven langzaam kunnen rijpen en juist daaraan ontleent de wijn zijn verfijning, aroma en intensiteit.Door de complexe bodemgesteldheid bestaat de grond van de Elzas uit een oneindige hoeveelheid bodemtypes.
Jos Beeres Wijnkoperij.
Daarnaast is de Elzas de grootste Franse producent van mousserende kwaliteitswijnen, in de categorie crémant. Aantal resultaten: 1-15 van 49 producten. Klipfel Pinot Blanc HALVE FLES 2014. Wijn uit Frankrijk Elzas. De Elzas Alsace ligt in het noordoosten van Frankrijk.
Elzas Alsace: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
De overwegen witte wijnen uit de Elzas hebben heerlijke karakteristieke, fruitige aromas. Lees alles over de Franse wijnstreek Elzas en haar beroemde wijnen! De Elzas in het kort. Locatie: in het noord-oosten van Frankrijk. 90% van de productie bestaat uit witte wijn.

Contacteer ons