Resultaten voor elzas wijn

 
elzas wijn
Elzas wijnstreek Wikipedia.
Wijn van de Elzas in traditionele flessen. De Elzas Alsace is de meest oostelijke wijnstreek in Frankrijk, gelegen tussen de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten, noordelijk begrensd door Straatsburg, zuidelijk door Mulhouse. Hogerop bevinden zich nog twee kleinere deelgebieden.
Wijngebied: Alsace Passie voor Horeca.
Wijnen uit de Elzas. Elzasser wijnen zijn bijna altijd gemaakt van één druivenras: ze zijn monocépages. Omdat het druivenras zon grote invloed heeft op de smaak, kun je niet spreken van dé Elzasser wijn. Bovendien leveren de uiteenlopende bodemsoorten in de Elzas veel verschillende druiven en wijnen op. Algemene kenmerken Elzas Alsace.
Elzas Alsace: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
Het gebied was ooit Duits, maar is sinds 1648 overwegend in Franse handen geweest. De overwegen witte wijnen uit de Elzas hebben heerlijke karakteristieke, fruitige aromas. Lees alles over de Franse wijnstreek Elzas en haar beroemde wijnen! De Elzas in het kort. Locatie: in het noord-oosten van Frankrijk. 90% van de productie bestaat uit witte wijn.
Culys Mr. Vino ontdekt dé hotspots in de Elzas Culy.nl.
In vier delen word je op Culy.nl meegenomen op zijn ontdekkingstocht van wijn in de Elzas. In het eerste deel heb ik verteld over de verschillende wijnen in de Elzas en hoe je ze mooi combineert met eten én streekgerechten.
Alsace.
Wijnen uit de Elzas Aromatisch en verfijnd. Bekijk de wijnen. De Elzas Voor ieder wat wils. Pinot Blanc dAlsace lest de dorst. Lekker als aperitief, bij salades, gegrilde vis en quiches. Beschermde merknaam voor zuurkool uit de Elzas. De Alsace is de op één na zonnigste wijnstreek van Frankrijk. De pinot blanc is de meest aangeplante druif in de Alsace. In de Alsace worden evenveel rode als witte wijnen gemaakt. Biologische wijn uit de Alsace?
Kwaliteitswijnen uit Elzas online kopen Colaris.nl.
Wilt u alle Elzas wijnen bekijken die we in ons assortiment hebben? Klik dan hier. Een kleine selectie bestsellers uit de Elzas treft u hieronder aan.: Wijnhandel Léon Colaris. Al meer dan 95 jaar het adres voor de mooiste kwaliteitswijnen! iDeal Mastercard Visa. Land van herkomst. Wijn bewaren gratis opslag.
Wijn bestellen online doe je bij Elzas Wijnkoperij De Gouden Ton.
Boutique wijn 1. Fles 075L, 5. 1/2 Fles 0375L, 1. De Elzas, of Alsace zoals de streek in Frankrijk bekend staat, ligt ingeklemd tussen de Vogezen en de Rijn en strekt zich uit over een smalle strook van 140 kilometer van Marlenheim in de Bas-Rhin tot Thann in de Haut-Rhin.
De Elzas en haar wijnen Domaine Alsace.
De wijn rijpt door de natuurlijke gistcultuur spontane vergisting van de druiven, hierdoor duurt het vaak langer voordat de wijnen op fles komen. De wijnen rijpen minimaal 8 maanden op vat, maar vaak langer. Service Domaine Alsace. Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

Contacteer ons