Resultaten voor Wijnbouwgebied

 
Wijnbouwgebied
Wijnbouwgebied wijngebied definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10519.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Baden Wijnbouwgebieden.
Het wijnbouwgebied Baden strekt zich uit van de Tauber in het noorden tot aan het Bodenmeer in het zuiden. De negen districten Bereiche waarin het gebied onderverdeeld is, zijn landschappelijk en klimatologisch heel uiteenlopend. Zodoende komen er ook heel uiteenlopende wijnen vandaan.
Lijst van wijnstreken in Duitsland Wikipedia.
De wijnstreek Palts is een groot wijnbouwgebied van 23.000 hectare in de gelijknamige Pfalz en is daarmee een van de grootse producenten van wijn in het land. Met een lengte van 85 kilometer stekt het zich uit langs de Rijn die oostelijk ligt uit tot de Franse grens in het zuiden.
DO Toro lariojana.be.
Ze zijn genoemd naar het district comarca en het kleine, historische marktstadje Toro, dat in het noorden van het wijnbouwgebied aan de Duerorivier ligt. D e wijngaarden liggen op een hoogte tussen de 650 en 825 meter en lopen voornamelijk vanuit de Duero door glooiend landschap richting het zuiden.
Mittelrhein Wijnbouwgebieden.
Wijngaardhellingen met burchten en middeleeuwse stadjes sieren de oevers van de Rijn, daar waar het kleine wijnbouwgebied Mittelrhein te vinden is en waar de Romeinen de eerste wijngaarden aanlegden. De huidige wijngaarden strekken zich uit over meer dan 100 kilometer, van Bingen tot aan Bonn.
Hongarije.diamental.nl-Hongaarse wijnbouwgebieden en wijnen.
Hongarije heeft een rijke geschiedenis op wijnbouwgebied en is met ongeveer twintig wijnregio's' het grootste wijnbouwgebied in Midden Europa. Ongeveer, want hoewel er in Hongarije veel wijnbouw wordt bedreven, telt het ruim twintig herkomstgebieden die wettelijk als zodanig erkend zijn.
Duitse Wijngebieden Passie voor Duitse wijnen.
Württemberg is een wijnbouwgebied van 11.300 hectare rond de rivier de Neckar. Dit gebied is de grootste producent van rode wijnen. Witte wijnen uit Riesling, Schwarzriesling, Kerner, Müller Thurgau en Silvaner en rode uit Trollinger, Blauer Spätburgunder, Samtrot en Frühburgunder Clevner.
wijnbouwgebied Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: wijnbouwgebied DE wijnbouwgebied ES wijnbouwgebied FR. Definities op Encyclo.nl: WIJNBOUWGEBIED 1x. Vertalingen wijnbouwgebied NLEN. growing area; production area; wine district.

Contacteer ons