Zoeken naar wijn elzas

 
wijn elzas
Wijn uit de Elzas.
Bekijk alle meningen van onze klanten. Wijn uit Elzas. Als je door de fraaie renaissance dorpjes van de Elzas rijdt met hun romantische boerenhoven, dan waan je je dikwijls in Duitsland. Niet zo gek, want jarenlang was dit gebied Duits.
Elzas wijnstreek Wikipedia.
Wijn van de Elzas in traditionele flessen. De Elzas Alsace is de meest oostelijke wijnstreek in Frankrijk, gelegen tussen de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten, noordelijk begrensd door Straatsburg, zuidelijk door Mulhouse. Hogerop bevinden zich nog twee kleinere deelgebieden.
De Elzas is in de nazomer een top bestemming. Ook om wijn te proeven! Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Pinterest. RSS. Twitter. YouTube.
Maar je kunt in de Elzas ook leuke en voordelige vakantiehuizen huren. De Elzas leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Met wijn proeven in de Elzas hebben wij wisselende ervaringen en gaan het liefst naar een kleine wijnboer die met enthousiasme kan vertellen.
Elzas Alsace: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
De overwegen witte wijnen uit de Elzas hebben heerlijke karakteristieke, fruitige aromas. Lees alles over de Franse wijnstreek Elzas en haar beroemde wijnen! De Elzas in het kort. Locatie: in het noord-oosten van Frankrijk. 90% van de productie bestaat uit witte wijn.
Jos Beeres Wijnkoperij.
Daarnaast is de Elzas de grootste Franse producent van mousserende kwaliteitswijnen, in de categorie crémant. Aantal resultaten: 1-15 van 49 producten. Klipfel Pinot Blanc HALVE FLES 2014. Wijn uit Frankrijk Elzas. De Elzas Alsace ligt in het noordoosten van Frankrijk.
Wijn uit Elzas Lekkere wijn uit Elzas online kopen! AbelsWijnen.nl.
Op deze pagina vindt u ons assortiment wijnen uit Elzas. Elke wijn uit Elzas uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf 50. Bekijk snel ons assortiment van wijnen uit Elzas! Algemene informatie over wijnen uit Elzas.
Alsace.
Gewurztraminer is de ideale wijn bij de pittige Aziatische keuken. Een Gewurztraminer dAlsace is te herkennen aan de aromas van rijper fruit en een lichte zwoelheid. Deze wijnen zijn echte krachtpatsers en combineren het beste met gerechten met pit. Denk aan een Thaise curry, maar ook maar ook een krachtige maaltijdsalade met blauwe kaas. Een klassieke combinatie in de Elzas is een Gewurztraminer met munsterkaas, vaak geserveerd met wat kummel erbij.
De Elzas en haar wijnen Domaine Alsace.
De wijn rijpt door de natuurlijke gistcultuur spontane vergisting van de druiven, hierdoor duurt het vaak langer voordat de wijnen op fles komen. De wijnen rijpen minimaal 8 maanden op vat, maar vaak langer. Service Domaine Alsace. Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

Contacteer ons