Zoeken naar wijn elzas

 
wijn elzas
Wijn uit Elzas Lekkere wijn uit Elzas online kopen! AbelsWijnen.nl.
Op deze pagina vindt u ons assortiment wijnen uit Elzas. Elke wijn uit Elzas uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf 50. Bekijk snel ons assortiment van wijnen uit Elzas! Algemene informatie over wijnen uit Elzas.
Unieke wijnen uit de Elzas.
Het microklimaat, ontstaan door de bescherming van de Vogezen en het ontbreken van zee-invloeden, zorgt ervoor dat de druiven langzaam kunnen rijpen en juist daaraan ontleent de wijn zijn verfijning, aroma en intensiteit.Door de complexe bodemgesteldheid bestaat de grond van de Elzas uit een oneindige hoeveelheid bodemtypes.
Elzas wijnstreek Wikipedia.
Wijn van de Elzas in traditionele flessen. De Elzas Alsace is de meest oostelijke wijnstreek in Frankrijk, gelegen tussen de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten, noordelijk begrensd door Straatsburg, zuidelijk door Mulhouse. Hogerop bevinden zich nog twee kleinere deelgebieden.
Elzas Alsace: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
Het gebied was ooit Duits, maar is sinds 1648 overwegend in Franse handen geweest. De overwegen witte wijnen uit de Elzas hebben heerlijke karakteristieke, fruitige aromas. Lees alles over de Franse wijnstreek Elzas en haar beroemde wijnen! De Elzas in het kort. Locatie: in het noord-oosten van Frankrijk. 90% van de productie bestaat uit witte wijn.
Wijn uit de Elzas.
Een beperkt, maar groeiend aantal wijnboeren maakt zelf wijn van de eigen druiven. Dat zijn vaak de interessantste Elzasser wijnen. De druiven uit de Elzas. De Riesling, Pinot Gris, Gewürztraminer en Muscat à Petits Grains worden beschouwd als de vier edele druiven van de Elzas.
Alsace.
Wijnen uit de Elzas Aromatisch en verfijnd. Bekijk de wijnen. De Elzas Voor ieder wat wils. Pinot Blanc dAlsace lest de dorst. Lekker als aperitief, bij salades, gegrilde vis en quiches. Beschermde merknaam voor zuurkool uit de Elzas. De Alsace is de op één na zonnigste wijnstreek van Frankrijk. De pinot blanc is de meest aangeplante druif in de Alsace. In de Alsace worden evenveel rode als witte wijnen gemaakt. Biologische wijn uit de Alsace?
WIJN FRANKRIJK ELZAS PINOT ALSACE SOORTEN DRUIVEN RIESLING.
De druif wordt de koningin van de Elzas genoemd.; Edelzwicker wijn die samengesteld is uit de edele druivenrassen van de Elzas. Enkel de Pinot Noir wordt gebruikt om rode wijn te maken, de andere druiven vormen de basis voor de witte wijnsoorten.
Bestel de beste wijnen uit Elzas online De Wijnbeurs.
Meer over wijn uit de Elzas. De grootste trots van de Elzas zijn de druivensoorten die er aangeplant zijn, waarvan de Riesling waarschijnlijk de meest bekende is. Deze konings-druif is levendig en levert wijnen met de karakteristieke geur van citroen, grapefruit, kamperfoelie en citronella.

Contacteer ons