Op zoek naar bordeaux wijnen?

 
bordeaux wijnen
Klassieke wijnen uit Bordeaux online kopen Colaris.nl.
Populairste en best verkochte wijnen. Wijnen uit Bordeaux. Klassieke wijnen uit Bordeaux online kopen Colaris.nl. Wijnhandel Léon Colaris is sinds 1922 de Bordeaux-specialist van Nederland. Sinds jaar en dag zijn wij bekend bij de gerenommeerde en ook de minder bekende wijnhuizen in deze regio.
De beste Bordeaux wijnen Ruime keuze bij Wijnkoperij Oostendorp.
Er is keuze uit zowel een rode Bordeaux als een witte Bordeaux. Veel wijnen zijn met Merlot of Cabernet Sauvignon druiven. Aantal resultaten: 1-15 van 26 producten. Château Cap Saint Martin Blaye Côtes de Bordeaux halve fles 2015. Wijn uit Frankrijk Bordeaux.
INFO BORDEAUX WIJN Vintastique.
Rode Bordeaux wijnen gaan uitstekend samen met rood vlees, lam, gegrild kalfsvlees, fazant en ander wild, gevogelte als gegrilde kalkoen, en met kazen als Camembert, Brie en Roquefort. De droge witte Bordeaux wijnen zijn perfect als aperitief en combineren uitstekend met zowel zeevis en schelpdieren als met kip.
Wijngebied: Bordeaux Passie voor Horeca.
Ook een groot en beroemd wijngebied moet met zijn tijd meegaan. Door de toenemende populariteit van wijnen uit de nieuwe wereld worden de eenvoudige wijnen uit Bordeaux vooral AC Bordeaux en AC Bordeaux Supérieur minder gemakkelijk verkocht. Er zijn overschotten en faillissementen.
Bordeaux Wijnkennis.
Premières Côtes de Bordeaux. Médoc is naar alle waarschijnlijkheid het meest gekende wijngebied van Bordeaux. De wijnen die voortkomen van de wijngebieden op de linkeroever van de Gironde overstijgen in bekendheid meestal deze van Saint-Emilion en Pomerol, afkomstig van de rechteroever.
Wijn uit Bordeaux.
De regio is onbekend, omdat de makers eenvoudigweg Bordeaux of Bordeaux Supérieur op het etiket zetten. Een enkele creatieveling zet er Grand Vin de Bordeaux op, maar dat heeft geen enkele betekenis. De kwaliteit van de wijnen uit Entre-Deux-Mers is zeer wisselend.
Wijnassortiment Bordeaux Kwast Wijnkopers.
Wel is het zo dat een wijnhuis in Bordeaux vaak een flink areaal aan wijngaarden bezit, met daarbinnen verschillende terroirs. De beste wijnen komen van druiven van het beste terroir en de overige wijnen komen dan als tweede wijn op de markt.
Bordeaux: alles over deze Franse wijnstreek Gall Gall.
Ontdek wijnstreek Bordeaux! Bestel nu Bordeaux wijn. Bordeaux in het kort. 90% van de wijnen uit de Bordeaux zijn rood. 10% zijn witte wijnen, rosés, en mousserende crémants. 124.000 hectare aan wijngaarden. Veelvoorkomende wijnen: Bordeaux blend cabernet sauvignon en merlot, sauternes, sémillon sauvignon blanc.

Contacteer ons